Rezultate alegeri europarlamentare - Şeful PNL Covasna: Dacă avem sub 20% la rezultatele oficiale, Antonescu trebuie să-şi dea demisia. Ce spun ceilalţi lideri PNL din ţară

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, spune că, dacă PNL obţine sub 20% la europarlamentare potrivit rezultatelor oficiale, preşedintele Crin Antonescu va trebui să-şi dea demisia "într-un termen rezonabil", adăugând că nu dă şanse mari refacerii USL din cauza "comportamentului de vătaf al PSD".

1764 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri europarlamentare - Şeful PNL Covasna: Dacă avem sub 20% la rezultatele oficiale, Antonescu trebuie să-şi dea demisia. Ce spun ceilalţi lideri PNL din ţară

Crin Antonescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, duminică seară, corespondentului MEDIAFAX că, în cazul în care PNL obţine sub 20 la sută la alegerile europarlamentare, preşedintele partidului, Crin Antonescu, trebuie să-şi dea demisia.

"Dacă partidul va avea, după rezultatele oficiale, sub 20 la sută, Crin Antonescu trebuie să-şi dea demisia într-un termen rezonabil, fiindcă aşa a spus el", a spus Obreja, care este vicepreşedintele Senatului.

El nu a dorit să comenteze rezultatele exit-poll-urilor, nefiind vorba de rezultate oficiale.

Totodată, preşedintele PNL Covasna a afirmat că nu dă şanse mari refacerii USL.

"Nu dau şanse mari refacerii USL, iar argumentul meu ar fi comportamentul de vătaf al PSD", a conchis Obreja.

PNL a obţinut, potrivit exit-poll-urilor, sub 15 la sută din voturi.

Liderul PNL Constanţa: În situaţia demisiei lui Antonescu, se discută şi candidatura la Preşedinţie

Liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în situaţia demisiei lui Crin Antonescu de la şefia partidului, se va discuta şi despre candidatura la Preşedinţie.

”Nu mă bucur (de demisia lui Crin Antonescu - n.r.), ţin la Crin Antonescu şi el este un lider important al PNL şi sper să rămână în continuare acolo în fruntea partidului, lângă echipa care va conduce PNL mai departe”, a declarat Gheorghe Dragomir.

El a menţionat că, în aceste condiţii, se va discuta şi despre candidatura la Preşedinţie.

Gheorghe Dragomir a spus că numele care vor fi luate în calcul sunt cele ale lui Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, sondajele urmând să stabilească cine este candidatul cu cele mai mari şanse de reuşită.

Liderul PNL Constanţa a precizat că merge la şedinţa BPN cu mesajul ca liberalii să strângă rândurile.

“Mesajul nostru pentru BPN este de a strânge rândurile şi de a îndepărta orice dispută internă şi de a merge mai departe şi la prezindenţiale pentru a da candidatul pentru Preşedinţia României. Variantele sunt Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, sondajele vor decide”, a explicat Dragomir.

El a precizat că PNL nu se va aşeza la masa discuţiilor cu Victor Ponta, aşa cum a propus preşedintele PSD, pentru că a dispărut încrederea: “A dispărut încrederea, au fost foarte multe promisiuni şi multe vorbe goale. Victor Ponta doreşte prin acest anunţ să întindă o capcană pentru a distruge şi ce mai are PNL la ora asta şi a nu avea contracandidat din zona aceasta, pentru că lui Victor Ponta îi este teamă de un candidat al dreptei”.

În opinia lui Dragomir, dacă Mircea Diaconu ar fi fost cap de listă pentru PNL, atunci rezultatul liberalilor ar fi fost unul aproape de cel propus iniţial.

Lider PNL Călăraşi despre oferta lui Ponta privind refacerea USL: Subiectul nu ne interesează

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, a declarat, întrebat fiind ce părere are despre oferta lui Victor Ponta privind refacerea USL, că subiectul acesta nu îl "interesează”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Filipescu a adăugat că până când nu va vedea rezultatele oficiale ale alegerilor europarlamentare şi scorul obţinut de PNL nu crede că este cazul să facă alte comentarii pe acest subiect.

Şi preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, s-a abţinut de a face comentarii în legătură cu propunerea premierului privind reintrarea la guvernare a PNL, Popa spunând că la viitorul BPN "probabil va fi luată o decizie importantă pentru partid".

Şef PNL Oradea: PSD povesteşte la TV despre refacerea USL, am fi naivi să ascultăm cântecele de sirenă

Preşedintele PNL Oradea, Ilie Bolojan, afirmă că se aştepta ca PSD " să povestească la televizor despre refacerea USL", dar liberalii ar fi "naivi" să asculte "cântecele de sirenă" şi, în schimb, trebuie să construiască, "împreună cu celelalte partide de dreapta, o alternativă la PSD".

"Eu mă aşteptam la scorul PSD după ce am văzut toţi miniştrii în campanie şi toată desfăşurarea de forţe a PSD. Nu e o surpriză. Mă aşteptam şi că primul lor gest va fi să ne povestească la televizor despre refacerea USL, dar nu e cazul, am fi naivi să ascultăm cântecele de sirenă. Am discutat cu colegii şi cred că, dimpotrivă, trebuie să construim împreună cu celelalte partide de dreapta o alternativă la PSD. Refacerea USL este ilogică, nu există niciun motiv pentru aşa ceva, ar fi şi ridicol. Nici nu cred că poveştile despre refacerea USL vor avea succes", a declarat, duminică seară, corespondentului MEDIAFAX, Ilie Bolojan, care este şi primarul din Oradea.

Întrebat despre eventualitatea unei demisii a lui Crin Antonescu de la şefia partidului, Bolojan a afirmat că luni va avea loc o reuniune a conducerii PNL, în care va fi analizat rezultatul electoral şi că în cadrul acesteia "domnul Antonescu va lua singur o decizie".

Pe de altă parte, alţi reprezentanţi ai PNL Bihor au afirmat, fără a dori să fie citaţi, că preşedintele PNL va renunţa la funcţie şi că îl va sprijini, ca succesor, pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis, fără a se retrage şi din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

Liderul PNL Buzău: Nu sunt şanse de refacere a USL. PNL nu aşteaptă pomană de la Victor Ponta

Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, spune că "nu sunt şanse de refacere a USL" şi că formaţiunea liberală "are demnitate şi nu aşteaptă pomană de la Victor Ponta", adăugând că PNL e "cel mai puternic partid de opoziţie".

"Nu sunt şanse de refacere a USL. Consider că PNL e un partid de opoziţie, e cel mai puternic partid de opoziţie, misiunea lui e să coaguleze dreapta şi să ne opunem acaparării în totalitate a puterii de către PSD. PNL are demnitate şi nu aşteaptă pomană de la Victor Ponta", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX George Scutaru.

Referitor la posibilitatea ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să îşi dea demisia după rezultatele obţinute de liberali la europarlamentare, George Scutaru a spus că decizia îi aparţine strict lui Antonescu, iar personal îi va părea rău dacă liderul liberal ar lua o asemenea hotărâre.

"E o decizie pe care o va lua preşedintele, personal mie mi-ar părea rău să ia o asemenea decizie", a menţionat Scutaru.

El a adăugat că luni, la şedinţa BPN a PNL, care va avea loc la ora 14.00, va fi o primă evaluare a rezultatelor la europarlamentare, însă nu se vor lua decizii.

"Lucrurile sunt prea la cald. Şedinţa va fi o primă evaluare a ce s-a întâmplat la alegeri. Avem moţiune, nu poţi să faci o şedinţă «a la longue», şedinţa e la 14.00, la 15.00 sunt grupurile parlamentare, la 16.00 intrăm în plen pe moţiunea de cenzură. E o şedinţă de evaluare a rezultatelor, dar nu se vor lua deciziile finale într-o şedinţă", a spus liderul PNL Buzău, George Scutaru.

Liderul PNL Sibiu, despre o refacerea USL: Este exclus

Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, afirmă că rezultatul alegerilor "confirmă că PNL este principalul partid de opoziţie în jurul căruia se va coagula tot ce înseamnă dreapta României", adăugând că nu se impune demisia lui Crin Antonescu, şi precizează că "este exclus" ca PNL să accepte refacerea USL.

Liderul PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, a declarat presei, duminică seară, că rezultatul obţinut "confirmă faptul că PNL este principalul partid de opoziţie, în jurul căruia se va coagula tot ce înseamnă dreapta României", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Rezultatul acesta confirmă faptul că PNL este principalul partid de opoziţie, în jurul căruia cred că se va coagula tot ce înseamnă dreapta României. Aceste alegeri au demonstrat că suntem cei care luptăm împotriva lui Ponta şi Băsescu. Este mult prea devreme ca să vă spun un procent, dar Sibiul sigur este peste media pe ţară", a declarat Mircea Cazan.

El a adăugat că prezenţa slabă la urne a reprezentat "un plus pentru PSD".

"Datorită prezenţei foarte slabe la vot a rezultat un plus pentru PSD, dar vă pot spune un lucru foarte sigur: în toamnă, PSD nu va avea preşedintele ţării", a spus Cazan.

Liderul PNL Sibiu a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu se impune demisia lui Crin Antonescu şi a afirmat că nu se vor lua "decizii radicale" în şedinţa de luni a Biroului Permanent.

"La ora 14.00, avem Biroul Permenent şi, la ora 16.00, moţiunea de cenzură. Cred că este mult mai important să ne concentrăm asupra moţiunii de centură, iar acest rezultat a demonstrat foarte clar că suntem partidul numărul unu în opoziţie. Dacă noi putem obţine şase parlamentari, reprezintă 20 la sută din numărul de mandate. Nu se impune demisia lui Antonescu. Eu cred că nu se vor lua mâine (luni - n.r.) decizii radicale. Mâine vom lua decizii radicale privind moţiunea de cenzură, se va analiza numărul de voturi şi eu cred că numărul de parlamentari pe care-l va lua PNL va reprezenta peste 20 la sută din numărul mandatelor", a spus liderul PNL Sibiu.

Întrebat dacă PNL va accepta propunerea PSD de refacere a USL, Cazan a răspuns: "Nu. Este exclus".

Preşedinte PNL Mureş: Nu cred că Antonescu ar trebui să-şi dea demisia; va câştiga "prezidenţialele"

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, consideră că preşedintele formaţiunii, Crin Antonescu, nu ar trebui să-şi dea demisia după euroalegeri şi speră să nu facă acest gest întrucât "conduce al doilea partid din România şi va câştiga alegerile prezidenţiale", iar refacerea USL ar fi "o nesimţire".

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, vicepreşedinte PNL la nivel naţional, a declarat, duminică seară, că nu vrea să comenteze rezultatele exit-poll-urilor, care plasează formaţiunea sa sub 20 la sută şi că el nu crede că preşedintele partidului, Crin Antonescu, ar trebui să-şi dea demisia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu comentez rezultatele exit poll-urilor, voi comenta când vom avea rezultatele finale. Oricum, suntem al doilea partid din România pe toate exit-poll-urile. Nu cred că Antonescu ar trebui să-şi dea demisia. Conduce al doilea partid din România şi va câştiga alegerile prezidenţiale. Sper să nu facă acest gest", a spus Dobre.

Întrebat despre eventualitatea refacerii USL după aceste alegeri, Dobre a exclus această posibilitate.

"Consider că a vorbi despre refacerea USL e o nesimţire, lipsa celor şapte ani de acasă", a mai spus el.

PNL Bistriţa: Niciodată nu voi cere demisia lui Antonescu; în BPN clar se va lua o decizie

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat că niciodată nu îi va putea cere lui Crin Antonescu demisia din funcţia de lider al PNL, o decizie în ceea ce priveşte "spre ce se îndreaptă PNL" urmând a fi luată "clar", în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) de luni.

"Va fi luni o şedinţă de BPN în care e clar că vom lua o decizie în legătură cu PNL, spre ce se îndreaptă. Va trebui să facem o analiză pentru fiecare judeţ în parte. Din Bistriţa-Năsăud aflu nişte rezultate bune, aflu că PNL în comune conduse de PSD şi PDL este pe primul loc, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, iar entuziasmul acesta să-l transmit în toată ţara, pentru că acolo unde s-a muncit, s-au scos şi rezultate. E clar că luni, la ora 14.00, împreună cu preşedintele nostru Crin Antonescu vom face această analiză. Eu nu pot decât să le spun şi lui Crin Antonescu şi lui Marian Petrache că au dat totul şi au făcut aproape tot pentru PNL ca să îl ridice, dar e clar că undeva, cineva - şi va trebui să vedem cine - nu a jucat corect", a spus Stelian Dolha.

Întrebat dacă el consideră că ar trebui să demisioneze Crin Antonescu dacă PNL nu obţine scorul anunţat de preşedinte pentru a rămâne în fruntea partidului, Dolha a spus: "Niciodată nu o să-i pot cere lui Crin Antonescu asta, pentru că e un model de om politic pe care orice liberal şi-l doreşte. Va fi o decizie personală a preşedintelui Crin Antonescu, dacă o să fie, dar eu sunt mândru că sunt liberal şi sunt mândru că sunt condus de Crin Antonescu".

Întrebat dacă el crede că poate fi refăcut USL, liderul PNL Bistriţa-Năsăud a declarat: "E foarte greu de spus acum. Am fost doi ani de zile într-un USL în care eu, personal, m-am simţit umilit, doi ani în care am ştiut că am pornit cu un proiect foarte clar din care s-a ales praful. Să vii acum, după doi ani, să vorbeşti iar de USL, e foarte greu acum. Nu putem vorbi în condiţiile în care a fost, nu aşa. USL, pentru care eu am militat în judeţul Bistriţa-Năsăud şi am crezut atunci, de fapt, a fost cu totul şi cu totul altceva, a fost o nălucă pentru mine şi marea majoritate a liberalilor. E prematur să se discute de refacerea USL. Eu aştept să văd rezultatele din judeţul meu, să-mi fac o analiză internă şi pe urmă luni, la ora 14.00, să ne vedem la Bucureşti cu toţii", a spus Stelian Dolha.

Liderul PNL Hunedoara: La cum îl ştiu eu pe Antonescu va demisiona. Să nu ne ducă gândul la USL

Liderul PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, crede că preşedintele PNL Crin Antonescu va demisiona dacă în urma numărării voturilor scorul PNL se menţine sub 20%, întrucât "este un om care îşi ţine cuvântul", el apreciind că "în niciun caz gândul liberalilor nu ar trebui să ducă la USL".

"Nu îmi doresc acest lucru, dar e posibil ca preşedintele să demisioneze. La cum îl cunosc eu pe Crin Antonescu va demisiona, dacă a apucat să spună că o va face dacă nu atingem un prag, pentru că este un om care se ţine de cuvânt", a declarat preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Moloţ.

Acesta susţine că, chiar dacă rezultatele exit-poll-urilor se menţin şi după numărarea voturilor, în niciun caz nu ar trebui ca "gândul PNL să ducă la USL".

"În niciun caz gândul PNL să ducă la USL. Sub nicio formă nu îmi doresc USL. Nici eu şi nici alţi preşedinţi de organizaţii PNL cu care am discutat", a mai spus Moloţ.

Acesta a mai afirmat că aşteaptă de la reprezentanţii PNL din birourile secţiilor de vot rezultatele din procesele-verbale pentru a afla cum se situează PNL în judeţul Hunedoara şi pentru ca aceste cifre să poată fi prezentate luni în Biroul Naţional al PNL.

Lider PNL Timiş: Sper să nu-şi dea demisia Antonescu. A făcut o declaraţie pripită

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că, dacă în urma numărării voturilor scorul PNL se menţine sub 20%, Crin Antonescu nu ar trebui să demisioneze din funcţie, acesta făcând "o declaraţie pripită" în acest sens, Robu adăugând că alegătorii au fost induşi în eroare şi au crezut că votează USL.

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu a declarat, duminică seară, la sediul partidului, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor pentru alegerile europarlamentare, că alegătorii au fost induşi în eroare şi au crezut că votează USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu cred că PNL a fost taxat de electorat pentru ruperea USL, cred că s-a făcut o mare intoxicare a cetăţenilor, în mediul rural foarte mulţi au votat cu PSD-UNPR-PC crezând că votează cu USL. Au fost intoxicaţi în acest sens şi această manipulare, din păcate, a ţinut", a spus Robu.

Întrebat dacă ar trebui ca liderul partidului, Crin Antonescu, să demisioneze în urma rezultatului alegerilor, Robu a spus că speră că acesta nu va demisiona şi că "s-a pripit" când a vorbit de demisie.

"Ne va răspunde dânsul (Crin Antonescu - n.r.) dacă va demisiona. Eu sper să nu-şi dea demisia. După părerea mea, a fost o declaraţie pripită, pentru că pe scena politică se întâmplă multe lucruri şi nu e bine să faci astfel de angajamente. Cred că atunci a greşit şi vom vedea care va fi scorul final al PNL. Ajungi câteodată şi în situaţia să analizezi prin prisma răului cel mai mic. Eu cred că în acel moment, când a afirmat că-şi va da demisia, a făcut o greşeală şi am spus lucrul acesta încă de atunci. La ora actuală, ecuaţia politică este foarte diferită de cea de la momentul afirmaţiei şi se impun redefiniri ale poziţiei", a mai spus Robu.

Preşedintele PNL Timiş a mai precizat că dreapta politică este divizată acum şi că "trebuie să se producă o coagulare" a acesteia.

"Dreapta este foarte divizată, numai că trebuie să se producă o coagulare a dreptei. În ce formulă, rămâne de văzut, dar în orice caz, eu nu cred că se poate discuta în alţi termeni decât în jurul partidului de dreapta cu cel mai bun scor", a mai declarat Nicolae Robu.

Liderul PNL Cluj: Refacerea USL nu are legătură cu situaţia actuală

Preşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu, spune că aşteaptă rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare înainte de a se pronunţa în legătură cu o eventuală demisie a liderului partidului, Crin Antonecu, adăugând însă că refacerea USL nu are nicio legătură cu situaţia actuală.

Întrebat, duminică seară, dacă liderul PNL, Crin Antonescu, ar trebui să demisioneze întrucât formaţiunea nu a obţinut 20 la sută la alegerile europarlamentare, preşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că aşteaptă rezultatele finale ale votului.

"Avem, luni, şedinţa BPN, aştept rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare, iar până atunci nu pot să mă pronunţ dacă Antonescu să demisioneze sau nu. Nu discutăm pe exit-poll-uri cu diferenţe destul de mari. El va hotărî ce va face. Vreau să văd şi care sunt rezultatele pe judeţul Cluj ale PNL. În ceea ce priveşte refacerea USL, acest lucru nu are nicio legătură cu situaţia actuală. Vorbim de rezultatul obţinut de PNL, nu de alte teme, de foste alianţe", a spus Uioreanu.

Liderul PNL Gorj se pronunţă pentru continuarea "războiului", şi nu pentru refacerea USL

Liderul PNL Gorj, senatorul Dian Popescu, susţine că liberalii trebuie să continue "războiul", şi nu să revină alături de PSD, el adăugând că liderul Crin Antonescu are toată susţinerea sa pentru a candida la Preşedinţie dacă va dori acest lucru.

Preşedintele liberalilor gorjeni spune că nu doreşte o refacere a USL, cu revenirea PNL alături de PSD, ci, din contră, o continuare a "războiului", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La cum prezintă sondajele acum, ei au câştigat o bătălie, dar nu şi războiul. Războiul va continua în toamnă şi tocmai de aceea cred că e nevoie în continuare de candidatura lui Crin Antonescu. Din punctul meu de vedere, preşedintele nostru are toată susţinerea pentru a candida la Preşedinţia României, mai rămâne să vedem după şedinţa de luni dacă şi dumnealui doreşte sau dacă apar şi alte opinii în partid", a precizat Dian Popescu.

Adomniţei (Iaşi):: Oferta PSD privind refacerea USL, cea mai otrăvită invitaţie pe care ne-o putea face

Liderul PNL Iaşi, Cristian Adomniţei, a declarat că oferta PSD privind refacerea USL reprezintă "o invitaţie otrăvită", fiind vorba despre o etapă din destructurarea PNL pe care o doresc social-democraţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mă aşteptam ca Victor Ponta să propună refacerea USL şi să invite PNL înapoi în alianţa cu PSD. Este o etapă din destructurarea PNL. Cei de la PSD vor să-i dea apă la moară lui Tăriceanu", a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Adomniţei.

El a spus că nu se aşteaptă ca fostul premier Călin Popescu Tăriceanu să reuşească să preia conducerea PNL.

Întrebat cum crede că vor reacţiona liberalii din ţară la oferta PSD de refacere a USl, Adomniţei a răspuns: "Mulţi probabil că vor asta, dar ar fi o greşeală, ar trebui să rămânem pe dreapta".

"Este cea mai otrăvită invitaţie pe care o putea face PSD către noi, nu ar trebui să cădem în capcană", a adăugat Adomniţei.

PNL Bistriţa: Niciodată nu voi cere demisia lui Antonescu; în BPN clar se va lua o decizie

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat că niciodată nu îi va putea cere lui Crin Antonescu demisia din funcţia de lider al PNL, o decizie în ceea ce priveşte "spre ce se îndreaptă PNL" urmând a fi luată "clar", în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) de luni.

"Va fi luni o şedinţă de BPN în care e clar că vom lua o decizie în legătură cu PNL, spre ce se îndreaptă. Va trebui să facem o analiză pentru fiecare judeţ în parte. Din Bistriţa-Năsăud aflu nişte rezultate bune, aflu că PNL în comune conduse de PSD şi PDL este pe primul loc, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, iar entuziasmul acesta să-l transmit în toată ţara, pentru că acolo unde s-a muncit, s-au scos şi rezultate. E clar că luni, la ora 14.00, împreună cu preşedintele nostru Crin Antonescu vom face această analiză. Eu nu pot decât să le spun şi lui Crin Antonescu şi lui Marian Petrache că au dat totul şi au făcut aproape tot pentru PNL ca să îl ridice, dar e clar că undeva, cineva - şi va trebui să vedem cine - nu a jucat corect", a spus Stelian Dolha.

Întrebat dacă el consideră că ar trebui să demisioneze Crin Antonescu dacă PNL nu obţine scorul anunţat de preşedinte pentru a rămâne în fruntea partidului, Dolha a spus: "Niciodată nu o să-i pot cere lui Crin Antonescu asta, pentru că e un model de om politic pe care orice liberal şi-l doreşte. Va fi o decizie personală a preşedintelui Crin Antonescu, dacă o să fie, dar eu sunt mândru că sunt liberal şi sunt mândru că sunt condus de Crin Antonescu". 

Întrebat dacă el crede că poate fi refăcut USL, liderul PNL Bistriţa-Năsăud a declarat: "E foarte greu de spus acum. Am fost doi ani de zile într-un USL în care eu, personal, m-am simţit umilit, doi ani în care am ştiut că am pornit cu un proiect foarte clar din care s-a ales praful. Să vii acum, după doi ani, să vorbeşti iar de USL, e foarte greu acum. Nu putem vorbi în condiţiile în care a fost, nu aşa. USL, pentru care eu am militat în judeţul Bistriţa-Năsăud şi am crezut atunci, de fapt, a fost cu totul şi cu totul altceva, a fost o nălucă pentru mine şi marea majoritate a liberalilor. E prematur să se discute de refacerea USL. Eu aştept să văd rezultatele din judeţul meu, să-mi fac o analiză internă şi pe urmă luni, la ora 14.00, să ne vedem la Bucureşti cu toţii", a spus Stelian Dolha.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici