Rezultate alegeri parlamentare 2012 BOTOŞANI

Candidaţii USL la alegerile parlamentare au câştigat cu peste 50 la sută toate colegiile uninominale din judeţul Botoşani, potrivit numărătorii paralele a USL.

1488 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri parlamentare 2012 BOTOŞANI

Rezultate alegeri parlamentare 2012 BOTOŞANI (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

Lista mandatelor la Camera Deputaţilor: 

Cireadă Dumitru Vasile - USL - PNL 

Dolineaschi Andrei - USL - PSD 

Anuşca Roxana Florentina - USL - PNL 

Şoptică Costel - USl - PNL 

Roman Cristian Constantin - ARD - Forţa Civică 

Baltă Mihai - USL - PSD 

Ciofu Tamara Dorina - USL - PSD  

Lista Mandatelor la Senat:  

Federovici Doina Elena - USL-PSD;

Mihăilescu Petru Șerban - USL-UNPR;

Popescu Corneliu - PPDD;

Grigoraş Viorel - USL-PNL

Astfel, au fost aleşi senatori vicepreşedintele UNPR Şerban Mihăilescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Doina Fedorovici, liderul organizaţiei de femei a PSD Botoşani şi liberalul Viorel Grigoraş.

În funcţiile de deputaţi au fost aleşi deputatul PSD Andrei Dolineaschi, fostul prefect Mihai Baltă (PSD), fostul şef al DSP Botoşani Tamara Ciofu (PSD), omul de afaceri Costel Şoptică (PNL), vicepreşedintele PNL Botoşani Roxana Anuşca şi fostul primar al comunei Mihai Eminescu Verginel Gireadă.

Reprezentanţii USL nu au putut preciza câte funcţii de parlamentar se estimează că vor fi înfiinţate pentru celelalte partide care au depăşit pragul electoral naţional, dar nu au obţinut niciun parlamentar în judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici