Rezultate alegeri parlamentare 2012 HUNEDOARA

MEDIAFAX îţi prezintă primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012 pentru fiecare judeţ în parte. Rămâi pe mediafax.ro pentru a afla rezultate exit poll şi rezultate BEC pentru Hunedoara.

1540 afișări
Imaginea articolului Rezultate alegeri parlamentare 2012 HUNEDOARA

ALEGERI PARLAMENTARE: Lista completă a candidaţilor din Hunedoara (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

LISTA MANDATELOR PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR:

Nistor Laurenţiu - USL-PSD

Intotero Natalia-Elena - USL-PSD

Ruşanu Dan-Radu - USL-PNL

Resmeriţă Cornel-Cristian - USL-PSD

Iacob-Ridzi Monica-Maria - PP-DD

Muntean Mircia - ARD-PDL

Ţîmpău Radu-Bogdan - USL-PNL

Hărău Eleonora-Carmen - USL-PNL

LISTA MANDATELOR PENTRU SENAT:

Nicula Vasile Cosmin - USL-PSD

Vochiţoiu Haralmabie - PPDD

Păran Dorin - USL-PNL

Câmpeanu Marian - USL-PNL

 

Nouă din cele zece colegii din judeţul Hunedoara au fost câştigate în mod direct de candidaţii USL, cel de-al zecelea urmând să îi revină fostului ministru Monica Iacob-Ridzi, care a candidat din partea PPDD şi care ar urma să obţină un nou mandat de deputat la redistribuire, afirmă surse din USL. 

Potrivit datelor oferite de reprezentanţi ai USL Hunedoara, pe baza informaţiilor obţinute din secţiile de votare, USL a obţinut în mod direct nouă mandate din zece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a candidat la Senat, ar fi obţinut peste 70 la sută din voturile alegătorilor, ca şi Dan-Radu Ruşanu şi Carmen Hărău, candidaţi la Camera Deputaţilor.

Deputaţii Bogdan Ţâmpău, Laurenţiu Nistor, Cristian Resmeriţă şi senatorii Cosmin Nicula şi Dorin Păran şi-ar reconfirma mandatele, spun aceleaşi surse din USL, aceşti candidaţi având peste 50 la sută din voturi. Ţâmpău l-ar fi învins astfel în această cursă electorală pe fostul primar al Devei Mircia Muntean, iar Păran pe preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Un alt reprezentant al USL, Natalia Intotero, ar fi obţinut în mod direct un mandat în Colegiul Orăştie, care în perioada 2008-2012 a fost reprezentat de Iosif Blaga (PDL).

Şi reprezentantul USL în Colegiul Petroşani-Petrila-Aninoasa, Ioan Rus, s-ar fi clasat pe prima poziţie în preferinţele electoratului, însă acesta nu a atins pragul de 50 la sută, deşi a devansat-o pe Monica Iacob-Ridzi, deputat în acest colegiu.

Potrivit surselor din USL, în aceste condiţii, Monica Iacob-Ridzi ar câştiga un nou mandat, prin redistribuire.

Prezenţa la urne în judeţul Hunedoara a fost de 43,05 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici