REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Sibiu: Iohannis a câştigat alegerile cu 79,48% din voturi

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Sibiu cu 79,48% din voturi, potrivit rezultatelor finale date publicităţii, luni, de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), după centralizarea rezultatelor din toate cele 370 de secţii de votare.

784 afișări
Imaginea articolului REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Sibiu: Iohannis a câştigat alegerile cu 79,48% din voturi

Klaus Iohannis (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentanţii BEJ Sibiu au anunţat, luni dimineaţă, că după centralizarea rezultatelor din cele 370 de secţii de votare din judeţul Sibiu, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 79,48% din voturile exprimate, iar Victor Ponta a primit 20,51%, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În al doilea tur al alegerilor prezidenţiale s-au înregistrat în judeţul Sibiu 248.856 de voturi valabil exprimate, din care 222.808 au fost pe liste permanente, 26.356 pe liste suplimentare şi 1.633 cu ajutorul urnei mobile.

Potrivit statisticii BEJ Sibiu, duminică, 66,59 la sută dintre alegătorii cu drept de vot din judeţ s-au prezentat la urne.

În municipiul Sibiu, Klaus Iohannis a obţinut 81,71% din voturi, în timp ce Victor Ponta - 18,29%.

Klaus Iohannis este primar al Sibiului din anul 2000, de fiecare dată el câştigând alegerile din primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici