REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE Argeş: Ponta - 49,7% din voturi, Iohannis - 20,9%, Tăriceanu - 8,04%

Victor Ponta a câştigat detaşat primul tur al alegerilor prezidenţiale în judeţul Argeş, având 49,75% din voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, are 20,99% din voturi, pe locul al treilea aflându-se Călin Popescu Tăriceanu, cu 8,04%.

442 afișări
Imaginea articolului REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE Argeş: Ponta - 49,7% din voturi, Iohannis - 20,9%, Tăriceanu - 8,04%

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE Argeş: Ponta - 49,7% din voturi, Iohannis - 20,9%, Tăriceanu - 8,04% (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

În urma centralizării rezultatelor din toate secţiile de votare din judeţul Argeş, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obţinut în acest judeţ 49,75% din voturi.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut mai puţin de jumătate din scorul lui Victor Ponta, fiind votat de 20,99% dintre argeşeni.

Pe locul al treilea se situează Călin Popescu Tăriceanu, cu 8,04% din voturi, urmat de Elena Udrea, cu 5,69%, Dan Diaconescu cu 5,03% şi Corneliu Vadim Tudor, cu 4,95% din voturi.

În judeţul Argeş, Monica Macovei a obţinut un scor de 2,97%, iar Teodor Meleşcanu a obţinut 1,11% din voturi.

Prezenţa la primul tur al alegerilor prezidenţiale a fost, în judeţul Argeş, de 54,04%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici