REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE Mehedinţi: Ponta - 57,4%, Iohannis - 21,1%, Tăriceanu - 5,3%

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale în Mehedinţi, obţinând 57,4% din voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, a obţinut 21,1% din voturi, arată rezultatele finale date publicităţii, luni, de Biroul Electoral Judeţean.

450 afișări
Imaginea articolului REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE Mehedinţi: Ponta - 57,4%, Iohannis - 21,1%, Tăriceanu - 5,3%

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENŢIALE Mehedinţi: Ponta - 57,4%, Iohannis - 21,1%, Tăriceanu - 5,3% (Imagine: Catalin Cadan/ Mediafax Foto)

După centralizarea datelor din toate secţiile de votare din Mehedinţi, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a anunţat că Victor Ponta a obţinut 74.738 de voturi - 57,4% , în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 28.101 alegători - 21,6%.

Pe locul al treilea se află candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu, care a obţinut 7.117 voturi, adică 5,3%, în timp ce candidatul PMP, Elena Udrea, a obţinut 6.248 de voturi.

În judeţul Mehedinţi, prezenţa la vot a fost de 55,46%. Pe listele suplimentare au votat 17.555 de persoane, în timp ce 2.033 de persoane au votat cu urna mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici