REZULTATE FINALE BEM, SECTORUL 2: Onţanu - din nou primar

USL a obţinut 14 din cele 27 de mandate de consilier în Consiliul Local al Sectorului 2, UNPR şi PDL, fiecare câte cinci mandate, iar PPDD a câştigat trei mandate, în timp ce Neculai Onţanu a fost reales primar, potrivit rezultatelor finale anunţate, miercuri, de Biroul Electoral Municipal (BEM).

246 afișări
Imaginea articolului REZULTATE FINALE BEM, SECTORUL 2: Onţanu - din nou primar

REZULTATE FINALE BEM, SECTORUL 2: Onţanu - din nou primar (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

În urma centralizării rezultatelor din toate secţiile de votare din Sectorul 2 al Capitalei, au fost atribuite cele 27 de mandate de consilier local.

Astfel, consilierii Uniunii Social Liberale (USL) vor avea majoritate simplă în Consiliul Local al Sectorului 2, fiindu-le atribuite 14 mandate.

În Consiliul Local vor mai fi cinci consilieri de la UNPR şi tot cinci ai Partidului Democrat Liberal, alţi trei fiind ai Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PPDD).

Neculai Onţanu (UNPR) a fost reales primar al sectorului 2 după ce a fost votat de 66.184 de alegători, în timp ce candidatul USL, Dragoş Frumosu, a obţinut 39.878 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici