Rezultate scrutin prezidenţial Republica Moldova: Maia Sandu este pe primul loc, cu 56,91%

  • Maia Sandu este pe primul loc după scrutinul prezidenţial din R.Moldova
  • Rezultate parţiale: Maia Sandu a obţinut 56,91%, iar Igor Dodon 43,09%
  • Prezenţa la urne a fost de 52,7%
  • Maia Sandu: "O să construim pas cu pas ţara pe care am promis-o"
955 afișări
Imaginea articolului Rezultate scrutin prezidenţial Republica Moldova: Maia Sandu este pe primul loc, cu 56,91%

Sursa foto: Mediafaxfoto

Maia Sandu, liderul formaţiunii proeuropene Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), este pe primul loc în scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, conform rezultatelor parţiale anunţate de Comisia Electorală.

Maia Sandu a obţinut 56,91% din voturi, iar preşedintele în funcţie, Igor Dodon, un politician prorus, 43,09%, potrivit datelor anunţate de Comisia Electorală Centrală după procesarea a peste 99% din buletinele de vot.

Prezenţa la urne în turul doi al scrutinului prezidenţial din Republica Moldova a fost de 52,74%, respectiv 1,64 milioane de alegători.

"Cea mai frumoasă echipă politică pe care a avut-o Republica Moldova. Avem foarte mult de muncit pentru a pune în practică ceea ce am promis. O să construim pas cu pas ţara pe care am promis-o. Prima sarcină este să unim societatea pentru lucrurile comune, pe cei care au votat astăzi şi pe cei care nu au ieşit la vot", a declarat Maia Sandu, duminică seară, la sediul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), potrivit site-ului Jurnal.md.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici