Rezultate scrutin Republica Moldova: Maia Sandu şi Igor Dodon, aproape la egalitate, merg în turul doi

  • Rezultate scrutin prezidenţial R.Moldova: Maia Sandu şi Igor Dodon sunt aproape la egalitate
  • Maia Sandu şi Igor Dodon s-au calificat în turul al doilea al scrutinului prezidenţial
  • Pe locul trei s-a clasat Renato Usatîi
161 afișări
Imaginea articolului Rezultate scrutin Republica Moldova: Maia Sandu şi Igor Dodon, aproape la egalitate, merg în turul doi

Sursa foto: Mediafaxfoto

Maia Sandu, liderul formaţiunii proeuropene Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), şi preşedintele în funcţie al Republicii Moldova, Igor Dodon, un politician prorus, sunt aproape la egalitate în primul tur al scrutinului prezidenţial.

Conform rezultatelor anunţate de Comisia Electorală Centrală de la Chişinău după centralizarea a 98,32% din procesele verbale ale primului tur al scrutinului prezidenţial, Maia Sandu a obţinut 34,65% din voturi, iar Igor Dodon 33,89%, informează site-ul Unimedia.info şi publicaţia Jurnal de Chişinău.

Pe locul al treilea este Renato Usatîi, cu 16,90%.

Violeta Ivanov a obţinut 6,71%, Andrei Năstase 3,24%, Octavian Ţîcu 2,01%, Tudor Deliu 1,41% şi Dorin Chirtoacă 1,18%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici