Robert Turcescu: PMP va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare în cazul Rovanei Plumb

Deputaţii PMP vor vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a declarat luni viceliderul grupului PMP din Camera Deputaţilor, Robert Turcescu.

229 afișări
Imaginea articolului Robert Turcescu: PMP va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare în cazul Rovanei Plumb

Robert Turcescu: PMP va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare în cazul Rovanei Plumb

"Vom vota cererea de ridicare a imunităţii. Pentru noi, în acest moment, este foarte clar că Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb trebuie să demisioneze (...) Este cât se poate de străveziu traficul de influenţă care a fost exercitat pe parcursul acestei afaceri numite Belina. Vă aduceţi aminte cum a făcut PSD scut în jurul domnului Bivolaru, în jurul domnului Costică Nicolescu de la Argeş când au avut probleme penale. Se repetă istoria”, a declarat deputatul PMP Robert Turcescu.

Vicepremierul Sevil Shhaideh este urmărită penal pentru abuz în serviciu în dosarul „Insula Belina”, dosar în care DNA cere Camerei Deputaţilor şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene. Procurorii cer urmărirea penală pentru Rovana Plumb în legătură cu săvârşirea complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în exercitarea funcţiei ministeriale.

DNA îi acuză pe cei doi miniştri că au contribuit la adoptarea nelegală a HG-ului prin care a fost transferată insula Belina din patrimoniul statului în cel al CJ Teleorman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici