Roberta Anastase, al doilea mandat consecutiv la redistribuire

În Prahova, 11 deputaţi şi 5 senatori au fost aleşi, pe 11 decembrie, pentru următorul mandat, dintre care 5 deputaţi şi doi senatori de la PSD şi 3 deputaţi şi un senator de la PNL, Roberta Anastase obţinand al doilea mandat consecutiv la redistribuirea naţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1008 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase, al doilea mandat consecutiv la redistribuire

Roberta Anastase, al doilea mandat consecutiv la redistribuire (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Partidul Social Democrat are cinci deputaţi - Rodica Paraschiv, Cornel Nanu, Andrei Nicolae, Laura-Mihaela Moagher, Ludmila Sfîrloagă şi doi senatori - Emanoil Savin şi Ştefan-Radu OpreaRadu Oprea, acesta din urmă fiind singurul care a mai deţinut un mandat de parlamentar.

Pe lista PNL au fost aleşi 3 deputaţi - Ionescu George, Prisca Răzvan Sorin, Anastase Roberta şi un senator - Dumitrescu Iulian. Al treilea mandat pentru Camera Deputaţilor a fost obţinut, la redistribuire, de Roberta Anastase, pentru a doua oară.

ALDE, PMP şi USR au obţiunut cât un mandat de deputat. Tot în urma redistribuirii, două mandate de senator libere au revenit lui Teodor Meleşcanu (ALDE) şi George Marussi (USR).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici