Roberta Metsola, lui Nicolae Ciucă: Locul României este în Schengen

„Locul României este în Schengen” - asta i-a spus preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola premierului Nicolae Ciucă, după întâlnirea de miercuri de la Bruxelles.

695 afișări
Imaginea articolului Roberta Metsola, lui Nicolae Ciucă: Locul României este în Schengen

Sursa foto: Guvernul României

„Locul României este în Schengen!” - acesta a fost mesajul ferm transmis de preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, după întrevederea cu premierul şi preşedintele PNL Nicolae Ciucă.

„Rezoluţia adoptată recent de PE recunoaşte pe deplin aşteptările legitime ale României privind aderarea la Spaţiul Schengen, ceea ce ne dă încredere că acţiunile consistente asumate de România oferă o bază solidă pentru adoptarea rapidă a unei decizii politice favorabile”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

În vizita de lucru de la Bruxelles, prim-ministrul Nicolae Ciucă a discutat cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, despre aderarea României la Spaţiul Schengen, răspunsul Uniunii Europene la agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei şi despre securitatea energetică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici