Rodeanu (USR): PSD se teme. Moţiunea, un gest disperat al unui partid toxic

S-a solicitat amânarea începerii votului pentru că PSD se teme, iar moţiunea de cenzură reprezintă doar un gest disperat al unui partid toxic, ce trebuie să dispară din mediul politic românesc, susţine deputatul USR Bogdan Rodeanu.

274 afișări
Imaginea articolului Rodeanu (USR): PSD se teme. Moţiunea, un gest disperat al unui partid toxic

Rodeanu (USR): PSD se teme. Moţiunea, un gest disperat al unui partid toxic

„Chiar în aceste momente sunt în Parlament unde, alături de colegii parlamentari de la USR, încercăm să menţinem stabilitatea politică în România - blocarea moţiunii. Lipsa cvorumului e evidentă. S-a solicitat o amânare a începerii votului. PSD se teme. Ştie că urmează o serie de alegeri pe care nu le poate câştiga. Această moţiune reprezintă doar un gest disperat al unui partid toxic, ce trebuie să dispară din mediul politic românesc”, a scris pe Facebook Bogdan Rodeanu.

Şedinţa în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, a fost suspendată o oră.

La deschiderea şedinţei, la ora 14.00, au fost prezenţi 170 senatori şi deputaţi din totalul de 465.

Pentru ca guvernul să fie demis, este necesar ca minimum 233 de parlamentari să voteze în favoarea moţiunii de cenzură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici