Românii care se întorc în ţară de Sărbători. Ce spune premierul despre numărul acestora?

  • Premierul a ţinut să le mulţumească celor care au ales să nu se întoarcă în ţară de Sărbători
  • Potrivit acestora, numărul celor care totuşi au revenit în România este mai mic decât în ceilalţi ani
4451 afișări
Imaginea articolului Românii care se întorc în ţară de Sărbători. Ce spune premierul despre numărul acestora?

Românii care se întorc în ţară de Sărbători. Ce spune premierul despre numărul acestora?

Premierul României a anunţat la Realitatea Plus că a scăzut numărul românilor care se întorc în ţară în această perioadă. Deşi autorităţile se aşteptau ca înainte de Sărbătorile Pascale să vină foarte mulţi români, Ludovic Orban a ţinut să le mulţumească celor din Diaspora pentru că au înteles că pot pune în pericol viaţa celor dragi.
 
„Le mulţumesc românilor care ar fi vrut să vină acasă de Paşte şi au luat decizia de a nu veni. Au făcut o faptă bună, mai ales că mulţi dintre ei muncesc în ţări unde răspândirea virusului e foarte mare. Au înţeles că este foarte bine pentru familie, prieteni, să nu vină. A scăzut numărul de românia care se întorc în ţară”, a spus premierul.

„Se vede evoluţia numărului de cetăţeni care se află în izolare şi în carantină. Au făcut acest mic sacrificiu de a sta departe de cei pe care îi iubesc”, a mai declarat Orban. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici