Rovana Plumb: Am convingerea că în urma Comitetului Executiv PSD va câştiga

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, că are convingerea că, în urma Comitetului Executiv Naţional, a cărui şedinţă urmează să înceapă la Palatul Parlamentului, PSD va câştiga.

195 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: Am convingerea că în urma Comitetului Executiv PSD va câştiga

Rovana Plumb: Am convingerea că în urma Comitetului Executiv PSD va câştiga (Foto: Alexandru Mihaescu / Mediafax Foto)

"Am convingerea că, în urma Comitetului Executiv, Partidul Social Democrat va câştiga", a declarat Plumb, înainte de a intra în sala de şedinţă.

Şedinţa CExN al PSD, la care urmează să se stabilească şeful interimar al partidului, urmează să înceapă, la ora 15.00, la Palatul Parlamentului.

Mai mulţi lideri PSD, între care Victor Ponta, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Marian Oprişan, Liviu Pop, Mihai Sturzu, Constantin Niţă, s-au aflat la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici