Rovana Plumb: Antonescu a luat o decizie înţeleaptă. Viitorul preşedinte va fi de la PSD

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a declarat duminică, despre decizia lui Crin Antonescu de a renunţa la candidatura pentru Cotroceni, că aceasta este una "înţeleaptă" şi că ea este convinsă că cel care va câştiga alegerile prezidenţiale va fi din PSD, în acest sens susţinându-l pe Victor Ponta.

779 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: Antonescu a luat o decizie înţeleaptă. Viitorul preşedinte va fi de la PSD

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Faptul că (Antonescu - n.r.) nu a respectat voturile pe care românii le-au acordat şi a rupt USL, din punctul meu de vedere, trebuia să conducă la această decizie", a explicat vicepreşedintele PSD.

Întrebată dacă, în contextul deciziei luate de Crin Antonescu, dreapta ar putea fi avantajată, Rovana Plumb s-a arătat convinsă că cine va prelua preşedinţia României va fi din PSD.

"Eu susţin candidatura domnului Victor Ponta, ca şi întreaga organizaţie de femei (a PSD - n.r.), şi cred că Victor Ponta este politicianul cu viziune, politicianul alături de oameni, politicianul care va putea să fie preşedintele tuturor românilor", a spus vicepreşedintele PSD.

Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice. Antonescu a mai spus că nu va candida la alegerile prezidenţiale pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor acceptat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici