Rovana Plumb asigură din nou că PSD este un partid unit şi funcţionează normal în absenţa lui Ponta

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a ţinut să transmită, şi la după şedinţa Biroului Permanent al PSD, că formaţiunea social-democrată este un partid unit, stabil şi solidar, care ştie ce are de făcut în absenţa liderului Victor Ponta şi îşi va continua activitatea politică în mod normal.

104 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb asigură din nou că PSD este un partid unit şi funcţionează normal în absenţa lui Ponta

Rovana Plumb asigură din nou că PSD este un partid unit şi funcţionează normal în absenţa lui Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Primul mesaj pe care îl trasmitem din partea Biroului Politic Naţional este că PSD este un partid unit, stabil, solidar, care ştie ce are de făcut, care acţionează politic normal. Vor urma conferinţele judeţene, este un calendar stabilit şi va continua, ca prioritate politică, să aibă în vedere continuarea guvernării", a spus Plumb.

Ea a declarat şi în deschiderea Biroului Politic Naţional, la cae a fost prezent şi liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, că guvernarea va continua în actuala formulă deoarece PSD este un partid puternic iar guvernarea este stabilă şi coaliţia funcţională.

Plumb a condus, luni, în lipsa preşedintelui PSD, Victor Ponta, şedinţa Biroului Permanent.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, iar conducerea PSD a fost preluată interimar de Rovana Plumb în timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici