Rovana Plumb, despre Organizaţia de femei a PSD: Cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă

Rovana Plumb a declarat, luni, la ieşirea de la Biroul Permanent Naţional, că, în eventualitatea în care premierul Viorica Dăncilă va candida pentru funcţia de preşedinte a PSD, Organizaţia de femei o va vota „cu siguranţă”.

178 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb, despre Organizaţia de femei a PSD: Cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă

Rovana Plumb, despre Organizaţia de femei a PSD: Cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă

„Am avut o întâlnire a colegelor parlamentari, deputate şi senatoare împreună cu doamna Viorica Dăncilă, şi Prim-Ministru, pentru a discuta despre modul în care vom acţiona politic în perioada următoare, respectiv mesajul de unitate şi solidaritate pentru că avem nevoie de stabilitate pentru continuarea guvernării aşa cum s-a decis în Comitetul Executiv Naţional.”, a declarat Rovana Plumb.

Rovana Plumb a adăugat că în perioada următoare va avea o reuniunie a organizaţiei de femei a PSD, pentru sabilirea calendarului de acţiuni până la Congresul din 29 iunie.

„De asemenea vom avea în perioada următoare o reuniune a Comitetului Executiv al organizaţiei de femei – perioada următoare însemnând săptămâna viitoare dată care va fi anunţată public pentru a stabili calendarul de acţiuni până la Congres, în funcţie de deciziile care se vor lua astâzi în Biroul Politic Permanent privind delegaţiile, un număr mai mare de delegate la Congres în conformitate cu prevederile statutare dar şi a faptului că organizaţia de femei reprezintă 45% din numărul total de colege şi colegi pe care îl reprezintă PSD.”, a adăugat aceasta.

Întrebată dacă reprezentarea femeilor o va ajuta pe Premierul Viorica Dăncilă, Rovana Plumb a răspuns: „Dacă doamna Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte al PSD cu siguranţă Organizaţia de femei pe care o cunoaşteţi, întotdeauna unită şi solidarăm, cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă”.

Aceasta a făcut un portret al viitorului preşedinte al partidului, adăugând că Viorica Dăncilă „va face faţă” în eventualitatea în care va fi aleasă.

„Noul preşedinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, o persoană fermă, o persoană care să ştie clar care sunt paşii următori pentru Partidul Social Democrat, partid format din noi, toţi membrii, care am înţeles, votul dat pe 26 mai, se analizează în continuare şi eu sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă va putea face faţă”.

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit, luni, la sediul din Kiseleff. Social-democraţii urmează să discute despre pregătirea Congresului extraordinar şi noile propuneri de vicepremieri

Taguri:
bpn,
psd,
plumb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici