Rovana Plumb: PSD îl susţine pe Victor Ponta şi îl aşteaptă să revină în ţară

Preşedintele interimar al PSD Rovana Plumb a declarat, luni, că este normal ca membrii PSD să îşi dorească revenirea în ţară a premierului cât mai repede, dar a ţinut să sublinieze că partidul şi coaliţia de guvernare susţin guvernul şi îl sprijină pe Victor Ponta.

191 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: PSD îl susţine pe Victor Ponta şi îl aşteaptă să revină în ţară

Rovana Plumb: PSD îl susţine pe Victor Ponta şi îl aşteaptă să revină în ţară (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Există susţinere pentru preşedintele Victor Ponta atât în ceea ce priveşte Partidul Social Democrat, cât şi coaliţia de guvernare. Mai mult decât atât, dacă ne uităm pe ultimele sondaje făcute publice, vedem că premierul are susţinerea populaţiei. Din punct de vedere al acţiunii politice şi al măsurilor bune pentru cetăţeni, coaliţia la guvernare susţine guverunul Ponta", a afirmat Rovana Plumb.

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că nu este de acord "să existe o perturbare de la acest drum atât de important pentru români şi România", acuzând opoziţia că doreşte să creeze instabilitate cu orice preţ.

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea şi premierul interimar Gabriel Oprea au avut luni poziţii publice similare, de susţinere a lui Victor Ponta şi guvernului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici