Rusia a trimis un avion încărcat cu ajutoare Statelor Unite. Cum a reacţionat Donald Trump

  • Guvernul rus a trimis un avion de tip cargo, încărcat cu ajutoare, către Statele Unite
  • Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, este vorba despre echipamente medicale
  • Trump a acceptat ajutorul ruşilor şi a vorbit public despre asta
8350 afișări
Imaginea articolului Rusia a trimis un avion încărcat cu ajutoare Statelor Unite. Cum a reacţionat Donald Trump

Rusia a trimis un avion încărcat cu ajutoare Statelor Unite. Cum a reacţionat Donald Trump

Ministerul Apărării din Rusia a trimis un avion încărcat cu echipamente medicale către Statele Unite, stârnind admiraţia lui Donald Trump, dar şi furia altor americani.
 
Donald Trump a reacţionat public, spunând: "Rusia a trimis o gamă vastă de echipamente medicale, ceea ce este foarte fumos".
 
Potrivit lui Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Vladimir Putin l-a întrebat pe Donald Trump dacă SUA au nevoie de ajutor, iar preşedintele american a acceptat. Peskov a mai spus că speră ca SUA să întoarcă favorul în caz de necesitate.
 
Pe de altă parte, Donald Trump a stârnit criticile unor voci, care spun că este o mişcare de propagandă a Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici