Video Ruxandra Jipa a părăsit UNPR pentru PSD: Am fost accidental în UNPR, oricum am votat cu PSD 8 ani - VIDEO

Senatoarea Ruxandra Jipa a demisionat, marţi, din UNPR, partid pe care l-a mai părăsit şi în luna mai, spunând că a fost membră a acestei formaţiuni ''accidental'' şi anunţându-şi trecerea la PSD.

1384 afișări

''Începând de azi voi fi în grupul PSD. Am fost accidental în grupul în care am fost şi am fost tratată cum am fost. Opt ani am votat alături de PSD şi voi rămâne alături de dânşii'', a spus Ruxandra Jipa, cunoscută ca fiind senatoarea care l-a miruit pe fostul ministru PSD Dan Şova în Parlamentul României.

Liderul grupului PSD, Mihai Fifor, a anunţat înlocuirea senatorului Constantin Popa cu Ruxandra Jipa în Comisia juridică a Senatului.

Ruxandra Jipa a demisionat la începutul lunii mai din UNPR, motivul invocat fiind că nu a fost susţinută pentru un post de judecător CCR. Luni, cu o zi înainte de cea de-a doua demisie a senatoarei, liderul fostului grup UNPR din Senat, Haralambie Vochiţoiu, a dat citire unei declaraţii semnată de Ruxandra Jipa prin care aceasta revenea în UNPR începând cu data de 6 iunie a.c.

Nouă senatori UNPR au părăsit luni partidul, 7 dintre ei alegând PSD.

Tot în şedinţa de marţi senatorul Teiu Păunescu, ales din partea PPDD, şi-a anunţat trecerea la grupul parlamentar al ALDE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici