Săftoiu: Nu are rost să ne păcălim. Noile echipe de la PNL, în mare parte, sunt vechile echipe

Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, a declarat, joi, că PNL nu are rost să se păcălească, pentru că alegerile interne din organizaţiile de sector readuc în funcţii vechile echipe şi că rămâne de văzut în ce măsură acestea vor obţine un scor bun la scrutinul parlamentar.

1135 afișări
Imaginea articolului Săftoiu: Nu are rost să ne păcălim. Noile echipe de la PNL, în mare parte, sunt vechile echipe

Săftoiu: Nu are rost să ne păcălim. Noile echipe de la PNL, în mare parte sunt vechile echipe

"Eu constat şi la nivel de Bucureşti că nu prea sunt schimbări profunde şi nu are rost să ne păcălim. Vom vedea în ce măsură după ce vom termina aceste alegeri cu noile echipe care de fapt în mare parte sunt vechile echipe dacă noi vom reuşi să facem un scor pe Bucureşti în aşa fel încât să nu ne fie ruşine", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, în cadrul Adunării Generale a filialei PNL Sector 1.

Adriana Săftoiu a explicat că 10% din rezultatul la nivel naţional al PNL îl va aduce Bucureştiul, afirmând că îşi doreşte ca în urma acestor alegeri interne din organizaţiile de sector, "cu oameni noi sau mai puţin noi", partidul să obţină un scor care să nu îi mai pună din nou în situaţia de a explica de ce au greşit.

Adriana Săftoiu a afirmat că, deşi "peştele de la cap se împute", vina este şi a celor care nu au curajul să spună ceea ce îi nemulumeşte.

"Într-adevăr, peştele de la cap se împute. Aşa este, dar există şi o vină colectivă pentru cei care preferă să mărunţească din buze şi atunci când trebuie să spună cu voce tare ce nu le place, să nu avem curajul să o facem şi asumat", a spus Adriana Săftoiu, părăsind prezidiul în aplauzele celor din sală.

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost reales, joi, preşedintele organizaţiei PNL Sector 1 cu 320 de voturi "pentru" şi 3 voturi "împotrivă", după ce acesta şi-a dat demisia din fruntea organizaţiei ca urmare a eşecului din alegerile locale. El a fost unicul candidat înscris în cursă.

În cadrul reuniunii, deputatul Diana Tuşa şi-a anunţat demisia din PNL acuzând "ipocrizia" partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici