Săftoiu: Să nu ascundem chiar toate greşelile sub preş. Cu Predoiu, electoratul PNL se întoarce acasă

Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a declarat vineri la RFI că alegerea lui Marian Munteanu drept candidat "a creat o problemă", dar se arată convinsă că, prin nominalizarea lui Cătălin Predoiu, "electoratul PNL se întoarce acasă".

1119 afișări
Imaginea articolului Săftoiu: Să nu ascundem chiar toate greşelile sub preş. Cu Predoiu, electoratul PNL se întoarce acasă

Săftoiu: Să nu ascundem chiar toate greşelile sub preş. Cu Predoiu, electoratul PNL se întoarce acasă

"Eu sunt convinsă că în acest moment, candidatura domnului Predoiu e cea care trebuia să fie de la bun început. E o candidatură care poate rezolva într-adevăr greşelile noastre de parcurs (...). Sunt absolut convinsă că este propunerea corectă. Domnul Predoiu are şi marele avantaj de a fi preşedintele organizaţiei de Bucureşti şi asta va mobiliza şi mai bine activul de partid. Eu cred că are cele mai mari şanse să câştige Primăria Capitalei în acest moment", a afirmat ea.

Prim-vicepreşedintele PNL este de părere că "în acest moment, electoratul PNL, cel care eventual avea tendinţa să părăsească PNL-ul, se întoarce acasă''.

''Trebuie să recunoaştem, ne place sau nu ne place, nu cred că e momentul să ascundem chiar toate greşelile sub preş. Alegerea domnului Munteanu a creat o problemă pentru electoratul nostru, dar acum sunt absolut convinsă că electoratul are ce să voteze, Cătălin Predoiu", a subliniat ea.

Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a criticat în ultima săptămână luările de poziţie ale PNL în favoarea lui Marian Munteanu, în condiţiile în care ea a acceptat să reprezinte PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, dar, ulterior, conducerea partidului a fost cea care decis că este nevoie de un candidat din afara formaţiunii, optând pentru fostul lider al studenţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici