Sănătatea ar putea costa mai puţin. Donald Trump a prezentat oficial planul său

  • Donald Trump a vorbit despre planul său pe sănătate
  • Preşedintele SUA spune că vrea să ieftinească medicamentele şi serviciile medicale
  • Mulţi americani nu au asigurări medicale
439 afișări
Imaginea articolului Sănătatea ar putea costa mai puţin. Donald Trump a prezentat oficial planul său

Sursa foto: profimedia

Poate are România problemele ei, dar ce-ţi pot spune sigur, este că serviciile medicale de aici au costuri accesibile, spre deosebire de situaţia din SUA. Preşedintele SUA, Donald Trump, a făcut o vizită în statul american North Carolina, acolo unde a vorbit despre viziunea lui asupra planului de sănătate.

Administraţia Trump a făcut unele progrese în domeniul sănătăţii, dar democraţii sunt nemulţumiţi de faptul că nu se văd acele schimbări radicale pe care Trump le-a promis în 2016, pe când era candidat.

Donald Trump, preşedinte SUA: Planul meu presupune opţiuni de asigurări accesibile, reducerea costurilor medicamentelor, stoparea facturilor-surpriză din spitale, creşterea transparenţei preţurilor, eficientizarea birocraţiei, accelerarea inovaţiei. 

Cu ocazia asta, Trump a lăudat din nou vaccinul produs de Statele Unite.

”Vaccinul va fi sigur şi eficient. Va înfrânge virusul şi va termina pandemia”, a declarat preşedintele american.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici