Sârbu: Ştiu cel puţin 10 parlamentari PNL şi PSD care se gândesc să intre în UNPR

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, luni, că ştie personal cel puţin zece parlamentari de la PSD şi PNL care doresc să se alăture UNPR, el adăugând însă, în ceea ce îl priveşte pe Tudor Ciuhodaru, că nu cunoaşte detalii despre intenţiile sale.

561 afișări
Imaginea articolului Sârbu: Ştiu cel puţin 10 parlamentari PNL şi PSD care se gândesc să intre în UNPR

Sârbu: Ştiu cel puţin 10 parlamentari PNL şi PSD care se gândesc să intre în UNPR (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Oricine este binevenit în UNPR. Dacă (Tudor Ciuhodar, n.red.) va face acest pas, va anunţa la momentul potrivit. Nu cunosc detalii în legătură cu o astfel de posibilitate. Eu cel puţin cunosc vreo zece parlamentari în acest moment care au această intenţie, aşa că domnul Ciuhodaru, dacă are această intenţie, nu este singurul", a spus Marian Sârbu.

El a susţinut că este vorba de parlamentari de la PSD şi de la PNL.

"Îi ştiu din Parlament, am discutat cu unii dintre ei, care apreciază foarte mult că UNPR este singurul partid care mai vorbeşte de protecţie socială şi vrea să facă ceva pentru acest domeniu", a spus Sârbu.

El a adăugat că faptul că UNPR a rămas singurul partid de stânga îi îndeamnă pe cei care au convingeri de stânga să se ralieze formaţiunii.

"E natural, e firesc şi sunt absolut convins că până la sfârşitul anului vom mai vorbi de noi parlamentari membri ai UNPR", a spus Marian Sârbu.

Deputatul PC Tudor Ciuhodaru s-a întâlnit, miercuri, la sediul Guvernului, cu premierul Emil Boc, în prezenţa unor lideri UNPR, surse politice afirmând că ar fi fost luată în discuţie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primăria municipiului Iaşi.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că a avut, miercuri, o întâlnire cu Emil Boc şi cu mai mulţi lideri UNPR, susţinând că discuţiile au vizat doar sprijinul guvernamental pentru proiecte ale Iaşiului.

Democrat-liberalii iau în calcul o colaborare la Iaşi cu deputatul PC Tudor Ciuhodaru, inclusiv la alegerile locale viitoare, a afirmat secretarul general adjunct regional al PDL Gabriel Berca, desemnat să coordoneze alegerile din filiala judeţeană Iaşi a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici