Scandal între Violeta Alexandru şi Olguţa Vasilescu: Întoxicaţi lumea

  • Olguţa Vasilescu i-a cerut, miercuri, Violetei Alexandru să spună dacă Guvernul PNL are de gând să majoreze pensiile cu 40%
  • Vasilescu a replicat că are de gând să opereze modificări pe legea pensiilor.
  • Violeta Alexandru i-a reproşat acesteia că „întoxică lumea”
1572 afișări
Imaginea articolului Scandal între Violeta Alexandru şi Olguţa Vasilescu: Întoxicaţi lumea

Dispută între Violeta Alexandru şi Olguţa Vasilescu pe tema majorării pensiilor

Olguţa Vasilescu, fostul ministru PSD al Muncii, i-a cerut, miercuri, Violetei Alexandru să spună dacă Guvernul PNL are de gând să majoreze pensiile cu 40%. Violeta Alexandru i-a reproşat acesteia că „intoxică lumea”. 

„Vă rog nu mai creaţi panică, nu mai creaţi panică că se lucrează la nu ştiu ce proiect de lege de modificare, pentru că dacă acest lucru se întâmplă sunt prima care va spune asta populaţiei, Pentru că am o singură carte de vizită şi aceasta este credibilitatea”, a spus Violeta Alexandru, miercuri, la audierea în comisiile parlamentare de specialitate.

Vasilescu a replicat că atât ministrul desemnat al Muncii, cât şi premierul interimar Ludovic Orban, au declarat că au de gând să opereze modificări pe legea pensiilor.

„V-am spus, fără nicio legătură cu creşterea punctului de pensie. Există mai multe semnale pe care le corelăm, le discutăm la Casa de Pensii, sunt chestiuni tehnice…”, a răspuns Violeta Alexandra, care a încercat să-şi continue idea.

Olguţa Vasilescu a întrerupt-o: „Răspundeţi cu da sau nu. Legea puteţi să o modificaţi oricând, şi la noapte, puteţi să daţi 25 de ordonanţe de urgenţă şi să o modificaţi. Aveţi de gând să creşteţi punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie sau aveţi de gând să respectaţi legea actuală, să creşteţi punctul de pensie cu 20%, cu 10%, cu nimic? E foarte clară întrebarea”.

„Întoxicaţi lumea. Eu v-am spus foarte clar: sunt obligată să respect legea în vigoare”, a replicat Alexandru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici