Scandal la CJ Vaslui: Un lider PSD nu vrea să poarte mască. Ce spune acesta

  • Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui şi şef al filialei PSD din acest judeţ, s-a contrat cu consilierul PNL Liviu Iacob, care i-a spus că e a două oară consecutiv când nu poartă mască
  • Consilierul PNL Liviu Iacob a dat ca exemplu prevederile legale din starea de alertă
653 afișări
Imaginea articolului Scandal la CJ Vaslui: Un lider PSD nu vrea să poarte mască. Ce spune acesta

Scandal la CJ Vaslui: Un lider PSD nu vrea să poarte mască. Ce spune acesta

Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui şi şef al filialei PSD din acest judeţ, s-a contrat cu consilierul PNL Liviu Iacob, care i-a spus că e a doua oară consecutiv când nu poartă mască, dând un exemplu negativ cetăţenilor.

Consilierul PNL Liviu Iacob a dat ca exemplu prevederile legale din starea de alertă, dar chiar şi o dispoziţie pe care Buzatu însuşi a dat-o, potrivit căreia angajaţii CJ Vaslui şi vizitatorii care intră în instituţie trebuie să poarte masca obligatoriu.

Cei doi au purtat un dialog în contradictoriu în care Buzatu a bătut cu pumnul în masă spunând că nu va purta masca nici pe viitor.

"Vrei să ne luăm la bătaie sau ce vrei să facem? Nu puteţi să mă obligaţi pe mine dvs, domne', la aşa ceva. Nu puteţi! Vorbiţi fără permisiune, nu la obiect vorbiţi, nu aveţi nicio legătură cu obiectul şedinţei.

Nu vreau să port masca! Domnule, nu vreau să port masca şi autorităţile competenţe pot lua măsurile de rigoare. Nu sunteţi dvs. autoritate competenţă. Nici de dată asta, nici dată viitoare, nu voi purta masca. Interpretaţi cum doriţi", a spus Buzatu, conform Vremea Nouă.

La şedinţă şi alţi membri erau fără mască. Nici liderul PSD Marcel Ciolacu nu a purtat mască în Parlament dar nici chiar premierul Ludovic Orban nu a purtat mască la unele şedinţe de guvern.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici