Schimb de replici în timpul audierii miniştrilor. Zamfir către Orban: Sunteţi şomer?/ Premierul desemnat: Vin din mediul privat. Sunt la a treia companie privată

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marţi, după ce senatorul Daniel Zamfir l-a întrebat dacă este şomer, că vine din mediul privat şi că lucrează la a treia companie privată ”care nu are nicio legătură şi niciun contract cu statul”.

1837 afișări
Imaginea articolului Schimb de replici în timpul audierii miniştrilor. Zamfir către Orban: Sunteţi şomer?/ Premierul desemnat: Vin din mediul privat. Sunt la a treia companie privată

Schimb de replici în timpul audierii miniştrilor. Zamfir către Orban: Sunteţi şomer?/ Premierul desemnat: Vin din mediul privat. Sunt la a treia companie privată

”Spre deosebire de dl. Zamfir, eu nu trăiesc din bani publici, aşa cum trăieşte domnia sa din indemnizaţia pe care o primeşte de la Senat. Eu nu am putut să candidez pentru Parlamentul României, pentru că am respectat nişte criterii de integritate şi până instanţa a decis nevinovăţia mea prin decizie definitivă nu am candidat la Parlament. Sunt angajat în mediul privat de când nu am candidat. Lucrez la a treia companie privată, care nu are nicio legătură şi niciun contract cu statul”, a declarat Ludovic Orban în timpul audierii ministrului propus la MInisterul Finanţelor, Florin Cîţu.

Senatorul Daniel Zamfir l-a întrebat anterior dacă este şomer, aşa cum afirmase în trecut liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spunând că este de interes public să se ştie dacă premierul desemnat vine din mediul de bussiness.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în luna iunie, că în cartea de muncă a lui Ludovic Orban probabil că scrie activist politic sau agitator politic, precizând că în fruntea PNL se află un şomer.

”Cred că în cartea lui (Ludovic Orban - n.r.) de muncă scrie ori activist politic, ori agitator politic. Nu ştiu care îi place mai mult. În loc ca un partid să aibă în fruntea lui un om care să aibă profesii liberale să aibă un şomer”, spunea Tăriceanu.

Taguri:
zamfir,
orban,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici