Schulz: Nu pot pleda pentru un raport pozitiv pe MCV pentru România, nu este rolul meu acesta

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, vineri seară, răspunzând unei întrebări, că nu poate pleda pentru un raport pozitiv pe MCV pentru România, precizând că nu este rolul său acesta şi că documentul va fi comentat după ce va apărea.

549 afișări
Imaginea articolului Schulz: Nu pot pleda pentru un raport pozitiv pe MCV pentru România, nu este rolul meu acesta

Martin Schulz (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat, după întâlnirea de la Bruxelles, de vineri seară, cu premierul Victor Ponta, dacă PE va pleda pentru un raport pozitiv pe MCV pentru România, Schulz a spus că nu poate pleda pentru un raport pozitiv pentru România pentru că nu este rolul său acesta.

"Mai întâi să apară, şi vorbim după aceea pe marginea lui", a spus Schulz.

El a ţinut să sublinieze că Parlamentul European nu poate influenţa într-un fel sau în altul raportul MCV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici