Scorurile pe care politicienii le-au dat pentru turul 2 al prezidenţialelor. Care este cel mai aproape de rezultatul final

Europarlamentarul Cristian Preda a dat cel mai bun scor dintre politicienii care au făcut, vineri, pronosticuri în legătură cu rezultatul alegerilor de duminică privind confruntarea dintre Klaus Iohannis (ACL) şi Victor Ponta (PDL).

1114 afișări
Imaginea articolului Scorurile pe care politicienii le-au dat pentru turul 2 al prezidenţialelor. Care este cel mai aproape de rezultatul final

Scorurile pe care politicienii le-au dat pentru turul 2 al prezidenţialelor. Care este cel mai aproape de rezultatul final (Montaj Mediafax Foto)

Prezentăm topul scorurilor declarate pentru MEDIAFAX pentru turul doi al prezidenţialelor de către parlamentari din toate partidele, cu trei zile înainte de alegeri.

Locul 1- Cristian Preda (europarlamentar): 52 la 48 pentru Iohannis, cred că se va trezi lumea şi vor veni în turul doi şi cei care nu au venit în primul tur.

Locul 2 -Cristina Pocora (PNL): Va fi foarte strâns, cu o difernţă de până la trei procente va câştiga Klaus Iohannis.

Locul 3 - Florin Geantă (PMP): Doi candidaţi slabi, probabil va fi la limită 51% cu 49% pentru Iohannis.

Locul 4 -Cezar Preda (PDL): Cred că va câştiga Klaus Iohannis la o diferenţă de 100.000 de voturi. Va fi ca la alegerile trecute, când seara era un candidat şi dimineaţa altul.

Locul 5 -Vasile Blaga (PDL): Sunt optimist, vom câştiga, nu am făcut niciodată pronosticuri, dar mă bazez pe mobilizarea extraordinară a oamenilor

Locul 6 -Niculae Mircovici (Minorităţi naţionale): Undeva la 52 la 48, cu o diferenţă de patru-cinci procente, pentru Victor Ponta.

Locul 7 - Mate Andras (UDMR): Eu cred că votul va fi destul de strâns, cu patru-cinci procente în plus va câştiga Victor Ponta.

Locul 8 -Florin Iordache (PSD): Va fi 54% cu 46% pentru Victor Ponta, pentru că la mine în judeţ (Olt - n.r.) toată lumea s-a convins de prestaţia lui Iohannis, care a demonstrat că nu poate fi mai mult decât primar

Locul 9 - Vasile Nistor (PC): 55 la 45 pentru Ponta, structurile PSD sunt foarte bine organizate.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici