Se rupe PNL după votul de la Congres? Răspunsul lui Cîţu

Noul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, spune că nu crede că partidul se va rupe după votul din Congres, ba, din contră, este de părere că PNL va fi unit şi va folosi toate resursele pentru a lupta cu PSD.

887 afișări
Imaginea articolului Se rupe PNL după votul de la Congres? Răspunsul lui Cîţu

Se rupe PNL după votul de la Congres? Răspunsul lui Cîţu

Întrebat, duminică, la Consiliul Naţional PNL, dacă Ludovic Orban şi apropiaţii săi ar putea rupe partidul, Florin Cîţu a spus că nu există niciun pericol în acest sens.

„Nu există aşa ceva. Vă spun că PNL va fi mai unit. Deja azi veţi vedea o altă atmosferă. PNL o să fie unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru, PSD”, a declarat Florin Cîţu.

Întrebat, în continuare, dacă vor fi parlamentari care vor face opoziţie în Parlament şi în partid, noul preşedinte al PNL a spus că „Statutul e foarte clar pentru cei care atacă PNL din interior”.

Florin Cîţu a mai spus că nu are niciun nume pentru un candidat care să îl înlocuiască pe Ludovic Orban, după ce fostul lider şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. El a precizat că va lua în calcul o altă susţinere după ce procedura va fi făcută.

El a mai dat asigurări că nu vor păţi nimic cei care l-au susţinut pe Ludovic Orban.

„Liberalii care l-au susţinut au funcţii în partid, vor merge mai departe. Până la urmă a fost o competiţie... mai dură decât se aşteptau românii, dar a trecut. Acum partidul îşi va uni toate forţele împotriva adversarului nostru, PSD”, a mai spus Florin Cîţu.

După ce Florin Cîţu a fost ales preşedinte al PNL, duminică are loc un Consiliu Naţional, tot la Romexpo, în care se vor alege celelalte funcţii de conducere din Partidul Naţional Liberal. La Consiliul Naţional participă 2.000 de delegaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici