Sebastian Bodu candidează independent la primăria sectorului 6

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu a anunţat joi că va candida ca independent la primăria sectorului 6.

415 afișări
Imaginea articolului Sebastian Bodu candidează independent la primăria sectorului 6

Bodu şi-a anunţat intenţia prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina de Facebook.

''Ne aflăm într-o situaţie tristă, situaţie în care bucureştenii din 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din clanul Sportivilor şi continuatorul mafiei lui Mănescu. Mă întâlnescu cu simpatizaţi PNL şi PSD care locuiesc în sectorul 6. Toţi sunt dezamăgiţi de candidaţii propuşi de celor două partide. Unii spun că mai degrabă votează cu interlopul Florescu decât cu Gabriel Mutu sau Razvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, de viziune, dar şi de ordine. (...) Haideţi să-i batem la vot!'', afirmă Bodu în clip.

Organizaţia PNL sector 6 a validat, miercuri, în unanimitate, candidatura deputatului Răzvan Mironescu pentru primăria de sector, urmând ca joi să se reunească în şedinţă organizaţia PNL Bucureşti pentru a lua o decizie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici