Secretar general adjunct al PMP, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a fost numită de premierul Ludovic Orban, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, potrivit unei decizii publicată marţi în Monitorul Oficial.

1433 afișări
Imaginea articolului Secretar general adjunct al PMP, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Secretar general adjunct al PMP, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ioana Felicia Constantin se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale”, se arată în decizia semnată de Ludovic Orban.

Totodată, Ludovic Orban a mai numit la Ministerul Muncii, în funcţia de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat, iar pe Mihaela ANdreianu în funcţia de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi.

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a candidat la alegerile europarlamentare, fiind pe poziţia a treia, în condiţiile în care din partea partidului au fost aleşi doar doi eurodeputaţi, respectiv Traian Băsescu şi Eugen Tomac.

Premierul Ludovic Orban a mai numit lideri ai PMP în funcţii guvernamentale.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici