Secretarii de stat PSD vor demisiona în semn de solidaritate cu miniştrii PSD

Secretarii de stat PSD vor demisiona şi ei din funcţii odată cu demisiiile din Guvern ale miniştrilor social-democraţi.

52 afișări
Imaginea articolului Secretarii de stat PSD vor demisiona în semn de solidaritate cu miniştrii PSD

Secretarii de stat PSD vor demisiona în semn de solidaritate cu miniştrii PSD

Acelaşi gest va fi făcut şi de secretarii de stat PSD din ministerele conduse de reprezentanţi ai PDL.

Potrivit Protocolului PDL-PSD, la ministerele conduse de democrat-liberali există câte un secretar de stat PSD, tot aşa cum la cele conduse de PSD există şi un secretar de stat PDL.

Ministrul social-democrat de Interne Dan Nica a fost revocat din funcţie, joi dimineaţă, preşedintele Băsescu semnând şi decretul prin care interimatul este asigurat de Vasile Blaga. Miniştrii PSD au anunţat că vor demisiona în 30 de minute de la revocarea lui Nica. La ora transmiterii ştirii, miniştrii PSD se întâlnesc cu liderul partidului, Mircea Geoană, la Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici