Secretarul de stat Andrei Baciu urmează să preia o parte din atribuţiile ministrului Sănătăţii

Secretarul de stat Andrei Baciu, care este şi vicepreşedinte CNCAV, urmează să preia o parte din atribuţiile ministrului Sănătăţii.

1625 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat Andrei Baciu urmează să preia o parte din atribuţiile ministrului Sănătăţii

Andrei Baciu

Întrebat, joi, înainte de şedinţa cu directorii direcţiilor de sănătate publică, dacă va prelua o parte din atribuţiile ministrului interimar al Sănătăţii, Andrei Baciu a spus că aceasta este o decizie pe care o va lua premierul.

„Ce pot să vă spun este că aceasta este o decizie pe care o ia domnul prim-ministru din poziţia de ministru interimar şi oricum rolul meu, rolul nostru este de a asigura, până la instalarea viitorului ministru, asistenţa medicală pentru toţi pacienţii din România şi continuarea şi accelerarea campaniei de vaccinare”, a spus secretarul de stat Andrei Baciu.

El va fi prezent la întâlnirea găzduită de premierul Florin Cîţu cu directorii de direcţii de sănătate publică din ţară, dar şi la şedinţa cu managerii spitalelor COVID.

La ora 13.00 este programată şi şedinţa de Guvern, însă deocamdată miniştrii USR PLUS nu au anunţat dacă participă sau nu la şedinţa Executivului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici