Secretarul executiv al PDL Prahova demisionează din partid, al cărui membru a fost 15 ani

Secretarul executiv al PDL Prahova, Gheorghe Necula, a demisionat din partid, al cărui membru a fost timp de 15 ani, motivându-şi demisia prin faptul că activitatea sa politică nu a fost apreciată "la justa valoare" şi acuzând strategia PDL la aceste alegeri locale.

433 afișări
Imaginea articolului Secretarul executiv al PDL Prahova demisionează din partid, al cărui membru a fost 15 ani

Gheorghe Necula (Imagine: cjph.ro)

Gheorghe Necula, care a ocupat una dintre funcţiile de secretar executiv în PDL Prahova, organizaţie condusă de Roberta Anastase, şi-a dat demisia din partid după ce timp de 15 ani a fost membru al acestei formaţiuni politice.

Necula, care era şi prim-vicepreşedinte al PDL în colegiul uninominal 9 Prahova şi care ocupă şi funcţia de director al RAR Prahova din anul 2005, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PDL pentru că activitatea sa politică nu a fost "apreciată la justa valoare”.

Întrebat cum comentează rezultatele obţinute de PDL Prahova la alegerile locale din 10 iunie, Necula a acuzat strategia PDL Prahova, spunând că la nivelul acestei organizaţii au fost puşi în funcţii de conducere oameni tineri, dar fără experienţă.

"PDL a adoptat o strategie nouă. La conducerea partidului au venit numai oameni tineri, care, din păcate, sunt lipsiţi de experienţă. Nu am nimic împotriva tinereţii lor, dar trebuie întâi să ocupe funcţii de execuţie şi după aceea, după ce capătă experienţa politică necesară, să primească funcţii de conducere. La o astfel de abordare a problemelor, era normal ca rezultatele obţinute să fie cele care sunt şi nu altele", a spus Necula.

Directorul RAR Prahova a precizat că, pentru moment, nu ia în calcul posibilitatea de a se înscrie în alt partid politic.

Organizaţia judeţeană Prahova a PDL este condusă de Roberta Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici