Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, nu mai vine în România. A fost diagnosticat cu Zona Zoster

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu Zona Zoster şi nu mai vine în România, unde urma să participe la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), potrivit Reuters.

3921 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, nu mai vine în România. A fost diagnosticat cu Zona Zoster

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu Zona Zoster şi, prin urmare, va purta discuţiile programate în Germania şi România doar de la distanţă, a declarat joi un oficial NATO.

„Secretarul general îşi va desfăşura vizita planificată în Germania şi România de la distanţă, mai degrabă decât personal”, a declarat oficialul pentru Reuters.

„El a fost diagnosticat cu Zona Zoster, care poate apărea după COVID-19, şi lucrează de acasă”.

Stoltenberg a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la mijlocul lunii mai. La momentul respectiv, el prezenta simptome uşoare şi lucra de acasă, potrivit unui purtător de cuvânt al alianţei militare occidentale.

Stoltenberg urma să se întâlnească joi la Berlin cu cancelarul german Olaf Scholz şi să participe vineri la o întâlnire cu liderii României, Poloniei şi Ungariei la Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici