Secretarul general al NATO vine în România

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face, joi şi vineri, o vizită în România, potrivit unui comunicat al Alianţei Nord-Atlantice.

714 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al NATO vine în România

Anders Fogh Rasmussen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialul NATO va fi primit de preşedintele Traian Băsescu.

Totodată, Rasmussen se va întâlni cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean, şi cu ministrul Apărării, Mircea Duşa.

Conform comunicatului, întrevederea dintre Traian Băsescu şi Anders Fogh Rasmussen va fi urmată, vineri, de o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Surse politice precizaseră anterior pentru MEDIAFAX că secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, va face o vizită în România, în perioada 15-16 mai.

Aflat la final de mandat, Anders Fogh Rasmussen, efectuează în această perioadă vizite în mai multe state europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici