Secretul lui Florin Cîţu pentru facturi mai mici la energie: "Eu nici nu prea stau pe acasă"

Întrebat dacă factura la energie pe care a primit-o este mai mare, preşedintele Partidului Naţional Liberal a răspuns "eu nici nu prea am stat pe acasă".

7093 afișări
Imaginea articolului Secretul lui Florin Cîţu pentru facturi mai mici la energie: "Eu nici nu prea stau pe acasă"

Florin Cîţu a fost întrebat la o emisiune în contextul crizei preţurilor la energie dacă a primit factura. 

"Nu, chiar mă uitam pe cea din noiembrie. era mai mare decât înainte dar nu factura mea este importantă" a răspuns liderul PNL. 

"Depinde şi de consum. Eu nici nu prea stau mult pe acasă, toată ziua sunt plecat şi cu siguranţă factura este afectată de faptul că nu sunt acasă şi nu consum foarte mult" a adăugat într-o emisiune la Antena 3 fostul prim-ministru al României.

Florin Cîţu a mai fost în centrul atenţiei pentru un răspuns amuzant când a fost întrebat cât costă o franzelă, atunci a răspuns: „Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc pâine”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici