Şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în sistem de videoconferinţă. Subiectele incluse pe ordinea de zi

Astăzi va avea loc o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) începând cu ora 12:00. Şedinţa va fi condusă de preşedintele Klaus Iohannis şi se va desfăşura în sistem de videoconferinţă, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

709 afișări
Imaginea articolului Şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în sistem de videoconferinţă. Subiectele incluse pe ordinea de zi

Şedinţă a CSAT, în sistem de videoconferinţă. Subiectele incluse pe ordinea de zi

Conform Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse subiecte referitoare la: Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020 - 2024; forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2021 şi programul privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc în 26 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici