Şedinţa conducerii Camerei nu s-a putut ţine miercuri. Inclusiv Anastase a lipsit

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a putut ţine, nici miercuri, din cauza lipsei cvorumului, la această şedinţă participând doar doi membri, vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean şi chestorul Gheorghe Albu, ambii fiind deputaţi PDL.

11 afișări
Imaginea articolului Şedinţa conducerii Camerei nu s-a putut ţine miercuri. Inclusiv Anastase a lipsit

Şedinţa conducerii Camerei nu s-a putut ţine miercuri. Inclusiv Anastase a lipsit (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

PSD nu a participat la lucrările Biroului Permanent pentru a protesta direct faţă de modul "fraudulos" în care este condusă Camera Deputaţilor, a anunţat secretarul Camerei Georgian Pop (PSD).

Pop a spus că PSD a luat decizia ca reprezentanţii săi să nu fie prezenţi la această şedinţă de Birou, arătând că s-a ajuns la situaţia în care trec prin plen în mod fraudulos legi şi acest lucru este acoperit şi legalizat. El s-a referit astfel la scandalul legat de votul dat la Legea pensiilor.

"Săptămâna trecută am depus o cerere de suspendare a preşedintei Roberta Anastase şi sperăm ca membrii Comisiei juridice să lucreze în timp eficient", a adăugat Pop.

Reprezentanţii PNL se aflau la o şedinţă de partid care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

La şedinţa Biroului Permanent nu a fost prezentă nici Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Nici marţi după-amiază Biroul Permanent nu s-a putut întruni din lipsă de cvorum. Următoarea şedinţă a Biroului este programată pentru luni, la ora 13.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici