Şedinţă extraordinară de Guvern pentru organizarea referendumului, sâmbătă

Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri seară, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu prin votul Parlamentului, că sâmbătă dimineaţă va fi organizată o şedinţă extraordinară de Guvern pentru a fi puse la punct măsurile necesare organizării referendumului de demitere a şefului statului.

231 afișări
Imaginea articolului Şedinţă extraordinară de Guvern pentru organizarea referendumului, sâmbătă

Ponta confirmă că sâmbătă e şedinţă extraordinară de Guvern pentru organizarea referendumului

"Mâine dimineaţă, de la 9.00 vom avea o şedinţă de Guvern pentru a lua toate măsurile necesare pentru organizarea referendumului în bune condiţii", a anunţat Victor Ponta.

De altfel, şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a ţinut să facă un apel către toate instituţiile să-şi desfăşoare activitatea în mod normal, pe perioada interimatului său la Palatul Cotroceni, inclusiv de a se implica în desfăşurarea referendumului din 29 iulie în "condiţii normale".

Anterior, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că Guvernul s-ar putea reuni sâmbătă în şedinţă pentru a adopta un set de hotărâri privind organizarea referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

Joi, după şedinţa de guvern în care a fost modificată Legea referendumului, premierul Victor Ponta a cerut miniştrilor să fie permanent "în zonă", astfel încât să poată veni imediat la Palatul Victoria în cazul în care este nevoie ca Guvernul să se reunească din nou în şedinţă, pentru decizii rapide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici