Sediul central al PRM a fost spart si vandalizat. UPDATE: Poliţiştii au recuperat o statuetă furată - FOTO

Sediul central al Partidului România Mare (PRM) a fost spart luni, hoţii sustrăgând mai multe bunuri, precum şi documente privind activitatea partidului, se arată într-un comunicat transmis de formaţiunea politică.

209 afișări
Imaginea articolului Sediul central al PRM a fost spart si vandalizat. UPDATE: Poliţiştii au recuperat o statuetă furată - FOTO

Sediul central al PRM a fost spart si vandalizat

În urma sesizării făcute de reprezentanţii partidului, un echipaj al poliţiei s-a deplasat la faţa locului, mai arată sursa citatăă.

"Poliţiştii au constantat intrarea prin efracţie în interiorul partidului, precum şi lipsa unor bunuri materiale. Există, de asemenea, suspiciunea că cei care au spart sediul au sustras documente importante ale organizatiei, dat fiind ca dulapul de metal în care se aflau acestea a fost găsit deschis, iar multe dosare cu documente răvăşite pe podea", se arată în comunicatul de presă.

"În dimineaţa de 21 mai 2018, Secţia 6 poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că la sediul central al unui partid, clădire aflată pe raza sectorului 2, persoane necunoscute au pătruns în interior şi au sustras un bust turnat în bronz, cabluri electrice şi alte mici bunuri. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a subunităţii de poliţie care a efectuat cercetarea şi a demarat investigaţiile în cauză. În urma activităţii deşfăsurate a fost recuperată statueta şi predată părtii vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului", transmite Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici