Sediul USR Vrancea, vandalizat în timpul vizitei la Focşani a preşedintelui Dan Barna

Sediul USR Vrancea a fost vandalizat, marţi seara, persoane necunoscute spărgând geamul sediului filialei din municipiul Focşani cu o piatră. Reprezentanţii USR au făcut plângere la Poliţie deoarece consideră că incidentul a fost provocat cu intenţie.

450 afișări
Imaginea articolului Sediul USR Vrancea, vandalizat în timpul vizitei la Focşani a preşedintelui Dan Barna

Sediul USR Vrancea, vandalizat în timpul vizitei la Focşani a preşedintelui Dan Barna

Incidentul a avut loc în timp ce la Focşani se aflau mai mulţi lideri ai USR, inclusiv preşedintele Dan Barna, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate cu ocazia Unirii Principatelor Române.

Reprezentanţii filialei locale a Uniunii nu ştiu dacă vandalizarea sediului are legătură cu vizita preşedintelui Dan Barna, dar au făcut o sesizare la Poliţie imediat după ce au constatat paguba creată.

„Din păcate în jurul orei 20.00, am aflat că sediul partidului a fost vandalizat. Nişte adolescenţi ne-au sunat. Am mers la faţa locului, acolo am constatat minunea, geamul a fost spart cu o piatră. Este regretabil ce se întâmplă mai ales că se produce în conjunctura evenimentului de mâine (miercuri - n.r.), Unirea Principatelor. Nu ştim dacă să legăm incidentul de vizita la Focşani a preşedintelui Barna. Nu există camere în sediu şi pe stradă, din sediu nu lipseşte nimic, am făcut plângere la Poliţie, vom face tot ceea ce este necesar”, a declarat pentru MEDIAFAX, preşedintele USR Vrancea, Cosmin Timofte.

Poliţia Vrancea a început o anchetă în acest caz şi fac verificări pentru distrugere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici