Şef PSD Prahova:Voi propune excluderea lui Andrei Sava după ce a transmis felicitări protestatarilor

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, va propune excluderea din partid a lui Andrei Sava, fost deputat PSD şi actual membru al PSD Prahova, care a transmis felicitări protestatarilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

857 afișări
Imaginea articolului Şef PSD Prahova:Voi propune excluderea lui Andrei Sava după ce a transmis felicitări protestatarilor

Şef PSD Prahova:Voi propune excluderea lui Andrei Sava după ce a transmis felicitări protestatarilor

Conducerea Partidului Social Democrat, filiala Prahova, analizează mesajul postat, sâmbătă seară, pe o reţea de solializare, de fostul deputat Andrei Sava, fiind luată în calcul şi o eventuală excludere.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că mesajul lui Andrei Sava, prin care acesta felicita protestatarii, este analizat.

"Vom analiza declaraţiile făcute de dânsul, Biroul Permanent Judeţean va decide dacă va fi exclus sau nu din partid", a declarat Bigdan Toader.

Într-un comentariu postat la anunţul lui Sava, Bogdan Toader a scris, sâmbătă seara: "Având în vedere că ea ( opinia - n.r.) se plasează în afara Partidului Social Democrat, al cărui membru sunteţi încă, vă pot spune două lucruri: 1. Voi propune excluderea cât mai urgentă a dumneavastră din partid. 2. Vă doresc succes în acţiunile dumneavoastră viitoare la alte formaţiuni politice".

Andrei Sava, fost deputat PSD şi actual membru al PSD Prahova, a transmis, sâmbătă seara, felicitări sutelor de mii de români care au ieşit pe străzi, infruntând frigul, şi care "au făcut posibilă această victorie a dreptăţii",

"Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, infruntând frigul şi care au făcut posibilă această victorie a dreptăţii", a scris Sava.

Acesta a ţinut să-i mulţumească şi preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi magistraţilor care "nu au cedat în faţa presiunilor unor politicieni nocivi".

Andrei Sava a precizat, în comentarii, că este membru PSD: "Sunt membru PSD, al unui PSD care trebuie să apere integritatea, cinstea şi dreptatea, dar care din cauza unor lideri nocivi nu a prea făcut treabă bună în sensul acesta".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici