Şeful ANAF, discuţie cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor: Am vorbit despre declaraţia unică

Şeful ANAF, Ionuţ Mişa, a avut, miercuri, o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputaţilor, fostul ministru al Finanţelor susţinând că unul dintre subiectele abordate a fost legat de declaraţia unică.

1012 afișări
Imaginea articolului Şeful ANAF, discuţie cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor: Am vorbit despre declaraţia unică

Şeful ANAF, discuţie cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor: Am vorbit despre declaraţia unică

”(Am discutat - n.r.) aspecte strict tehnice despre declaraţia unică, de exemplu, astfel încât să funcţioneze cât mai bine şi să nu avem niciun fel de probleme. La nivelul formularului unic, din câte ştiţi, e o decizie pe care o ia ministrul prin Direcţia de Legislaţie. ANAF este cel care trebuie să pună practică toate aceste decizii şi acest formular şi să se asigure că nu există probleme la funcţionalitate, la declarare, la numărul de contribuabili...”, a declarat Ionuţ Mişa.

Şeful ANAF a stat în biroul lui Liviu Dragnea aproximativ 40 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici