Şeful Cancelariei premierului a demisionat din funcţie

Şeful al Cancelariei prim-ministrului, Sergiu Horia Hossu, susţinut de PLUS, şi-a depus marţi demisia din funcţie. El a fost numit în funcţie pe 18 martie. Miniştrii USR PLUS au demisionat din Guvern.

5333 afișări
Imaginea articolului Şeful Cancelariei premierului a demisionat din funcţie

Şeful Cancelariei premierului a demisionat din funcţie

„Subsemnatul, Sergiu Horia Hossu numit Şef al Cancelariei Prim-ministrului prin decizia prim-ministrului nr. 239 din 18 martie 2021, vă rog să luaţi act de demisia mea din funcţia de Şef al Cancelariei Prim-ministrului, începând cu data de 7 septembrie”, se menţionează în documentul semnat de Sergiu Horia Hosuu.

Vicepremierul Dan Barna şi miniştrii USR PLUS şi-au depus, marţi dimineaţa, demisiile la cabinetul premierului, a anunţat Dan Barna.

USR PLUS cere schimbarea din funcţie a premierului Florin Cîţu şi, alături de parlamentarii AUR, a depus o moţiune de cenzură.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici