Şeful CJ Giurgiu a ieşit din carantină. Marian Mina crede că, în tot acest timp, PNL a încercat să racoleze „cu japca” primari PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, poate ieşi din casă, după ce Judecătoria Giurgiu a desfiinţat, vineri, decizia DSP, prin care am fost ţinut în carantină mai multe zile, deşi avea două teste COVID negative consecutive.

806 afișări
Imaginea articolului Şeful CJ Giurgiu a ieşit din carantină. Marian Mina crede că, în tot acest timp, PNL a încercat să racoleze „cu japca” primari PSD

Şeful CJ Giurgiu a ieşit din carantină. Marian Mina crede că a fost un arest, timp în care PNL a încercat să racoleze primari PSD

Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, acuză că a fost ţinut forţat în casă, pentru ca PNL să poată racola primari PSD.

„Instanţa de judecată a desfiinţat decizia abuzivă a DSP Giurgiu prin care am fost ţinut forţat în casă în baza unei <carantinări> care nici măcar nu a existat scriptic. În ciuda celor două teste negative concludente, pe care le-am şi prezentat opiniei publice, poliţia politică a PNL a insistat să mă oblige la efectuarea unui arest la domiciliu fără faptă, într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD”, spune Mina.

Mina este de părere că instanţa a desfiinţat, în acest fel, „un imens abuz”.

„Eu o consider o mare victorie împotriva Sistemului şi încă o dovadă a faptului că mai există magistraţi cinstiţi, care nu se lasă călcaţi în picioare de factorul politic”, a mai spus preşedintele CJ Giurgiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina (PSD), a stat mai multe zile în izolare şi nu a putut părăsi domiciliul, deşi avea două teste negative consecutive pentru depistarea coronavirusului. El a acuzat DSP de abuz şi a spus că este „în arest la domiciliu, fără faptă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici