Şeful PNL, îndemn pentru filialele locale: Hai să nu mai căutăm pe la alte partide candidaţi de primar/ Orban: Vă prezint şi o nouă escrocherie pe care o pune la cale PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la o reuniune de partid la Râmnicu Vâlcea, că filialele partidului nu trebuie să mai caute în alte formaţiuni candidaţi pentru alegerile locale şi i-a îndemnat pe colegii săi de partid să coboare din „turnurile de fildeş” către oameni.

1616 afișări
Imaginea articolului Şeful PNL, îndemn pentru filialele locale: Hai să nu mai căutăm pe la alte partide candidaţi de primar/ Orban: Vă prezint şi o nouă escrocherie pe care o pune la cale PSD

Şeful PN, îndemn pentru filialele localeL: Hai să nu mai căutăm pe la alte partide candidaţi de primar

„Nu-mi pun problema dacă câstigăm alegerile. Singura mea problemă e cu cât câştigăm alegerile (...) Nu avem probleme. Singura noastră problemă este să fim mai bine organizaţi, să ne apropiem de oameni şi de orice fel de oameni, să coborâm mulţi dintre noi din turnurile noastre de fildeş către omul simplu, să vorbim pe limba lui, să modificăm relaţiile interumane pe care le avem cu cetăţenii, să avem disponibilitatea să vorbim cu ei, să le transmitem adevărul, că noi nu trebuie sa minţim, trebuie să spunem numai ce gândim, care sunt proiectele, iniţiativele noastre, ce vrem noi să facem pentru români", a declatat, sâmbătă, preşedintele PNL Ludovic Orban, la reuniunea regională a organizaţiilor liberale din Oltenia.

Liderul PNL le-a mai cerut membrilor de partid să nu mai caute în alte formaţiuni politice candidaţi pentru funcţia de primar.

„Să fim inteligenţi şi să ne promovăm oameni de calitate din partid, iar acolo unde nu avem candidat de primar, să avem capacitatea să găsim oameni buni, nu neapărat de la alte partide. Hai să nu mai căutăm pe la alte partide candidaţi de primar sau alte lucruri. Hai să căutăm în societate, pentru că sunt foarte mulţi oameni care au reuşit în viaţă, sunt poveşti de succes în România, oameni care au ceva de dat pentru că ei au reuşit în cariera lor, trebuie să atragem astfel de oameni", a precizat Orban.

Orban: Guvernul vrea să desfiinţeze prin OUG standardele de cost pentru lucrări publice

Orban a declarat că Guvernul pregăteşte adoptarea unei ordonanţe de urgenţă în privinţa standardelor de cost pentru lucrările publice, prin intermediul căreia PSD „vrea să dea liber la furat”.

„Vă prezint o nouă escrocherie pe care o pune la cale PSD. Practica europeană este aceea de existenţă de standarde de cost în special pentru lucrările publice. În 2010, după o lungă dezbatere şi negociere, au fost adoptate de Guvernul Boc, prin HG, standardele de cost. (…) Iată că PSD s-a plictisit de standardele de cost care îi constrâng la proceduri de licitaţie care duc la contracte în care costurile să fie în jurul standardelor de cost. PSD vrea să dea liber la furat în tot ce înseamnă achiziţie publică", a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Râmnicu Vâlcea, preşedintele PNL Ludovic Orban.

Liderul liberal a adăugat că există în acest sens un proiect de OUG care nu a fost lansat în dezbatere publică.

„Există o Ordonanţă de Urgenţă care nu a fost lansată oficial în dezbatere publică şi pe care probabil PSD vrea să o dea tot aşa, noaptea ca hoţii, să o bage pe sub uşa şedinţelor de Guvern, prin care desfiinţăm standardele de cost. Urmăresc foarte clar să nu mai fie condiţionaţi, astfel încât să poată să încarce nota de plată a cetăţeanului şi să jefuiască bugetul”, a precizat Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici