Video Senatoarea Cristiana Anghel, în sacou cu Mickey Mouse la dezbaterea moţiunii de cenzură - FOTO

Senatoarea PC Cristiana Anghel a venit, vineri, în plenul Parlamentului, unde se votează moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, îmbrăcată cu un sacou negru, cu imprimeuri cu mai multe personaje din desene animate, între care Mickey Mouse.

3830 afișări

Senatoarea PC a venit îmbrăcată cu un sacou imprimat cu personaje din desene animate, precum Mickey Mouse şi Donald Duck, ea explicând că l-a cumpărat special pentru această zi, în care se votează moţiunea de cenzură.

”Avem un răţoi cu cheiţă, îl avem şi pe Mickey Mouse”, a explicat Cristiana Anghel imaginile de pe sacou.

”L-am cumpărat special pentru azi. La vârsta mea, totuşi... La Caracal la mine era unul singur, era mărimea mea, era foarte ieftin, nu e de firmă, şi am zis că e pentru mine, pentru moţiune”, a spus Cristiana Anghel.

Senatoarea PC a adus la dezbaterea moţiunii şi o cutie cu plastilină, susţinând ca este pentru "PDL revopsit în culorile PNL, să îşi facă câte guverne vrea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici